Om Søborg

Søborg er en københavnsk forstad i den sydlige del af Gladsaxe kommune. Den består overvejende af villakvarterer og grænser op til Utterslev mose i syd og vest, til Vangede i Gentofte Kommune og Emdrup i øst.
Mod nord ligger tre andre bydele i Gladsaxe Kommune, Gladsaxe, Buddinge og Mørkhøj. Det er svært at definere grænsen præcist, men et forsigtigt skøn lyder, at der i Søborg bor omkring 20.000 af kommunens ca. 66.000 indbyggere.

Læs mere om Gladsaxe kommune her: http://www.gladsaxe.dk

Andelsforeningern ligger i et meget børnevenligt område med gåafstand til institutioner og den lokale folkeskole: http://www.gladsaxeskole.dk

Der er flere gode indkøbsmuligheder og kort afstand til offentlig transport. 

Nærområdet byder bla. på flere gode idrætshaller, svømmehaller, biblioteker, teater samt biograf.

Områdekort

Med kortet nedenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen til at trække rundt og panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug + (plus) og - (minus) for at zoome ind og ud.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View nedenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.